Ispiggingen er en del av skøytesporten!
     


         Torsdag 15. februar
flytter ispiggingen fra Frogner stadion tilbake til
Valle Hovin!
Ny tid: Kl 19:00 - 20:15 

 Siste pigging på Frogner stadion var mandag 12. februar


Velkommen!RESULTATER TOTALT

RESULTATER 2023-2024

22. februar 2024 
Det ble en litt fuktig kveld på oss i dag (det var ingen servering der…!), men det står stor respekt av de resultatene som de 4 piggerne oppnådde på Valle Hovin.  Ole Johnny 48 runder, Henrik 46; Kjersti klarte 40 og Stine 39! Dette var gøy!

15. februar 2024 
Home sweet home!  Denne uttalelsen satt løst hos mange av de 7 spreke ispiggerne som i kveld var “hjemme igjen” på Valle Hovin. Min engstelse for hvordan det skulle fungere på Nye Valle Hovin var mildt sagt bortkastet energi.  Her ble vi møtt av banemannskap som visste at vi skulle komme, de hadde gjort klar innkjøring og parkering, samt at det var plassert en brakke med lys og varme, stoler og bord ved parkeringen. Her kan vi lagre utstyr og ledsagere kan sitte innendørs og vente dersom de ønsker det.  Dessuten ble isen måkt før vi begynnte å pigge! 

Været var det ikke så mye vi kunne gjøre med: Snø og vind var det, men dette til tross: Takk for en flott kveld på Valle Hovin!

12. februar 2024 
Det er ingenting i verden så stille som snø, heter det, men når den ligger på isflaten på Frogner stadion når det skal pigges, så blir teksten en annen: Det finnes ikke noe så tungt å pigge i som snø! Det fikk de 5 piggerne som var på Frogner stadion i kveld erfare.  Dette var altså den siste kvelden for oss på Frogner stadion.  Neste samling er førstkommende torsdag (15. februar) møtes vi igjen på Valle Hovin kl 19:00 - 20:15)

Vi får håpe alt vil fungere bra der!

5. februar 2024 
5 spreke ispiggere gjorde en flott innsats på Frogner Stadion i kveld. Hittil i denne sesongen så har Henrik pigget 365 runder! Det kan joe henge sammen med at han har møtt opp alle kveldene det har vært pigging denne sesongen!.

Jeg har i dag besøkt Nye Valle Hovin.  Det er blitt et flott anlegg og jeg tror det skal bli et fint sted å pigge.  Min plan er at vi mandag 12. februar pigger på Frogner Stadion. Torsdag samme uke (15. februar) starter vi piggingen på Valle Hovin.

Endelig beskjed blir sendt ut når vi kommer nærmere de aktuelle datoene.


29. januar 2024
Denne kvelden ble det ikke mye rim i skjegg eller andre steder på Frogner stadion.  5 ivrige piggere gjorde en flott innsats på en is som kanskje ikke var av den beste.

15. januar 2024 
Til tross for mange minusgrader på termometeret, var det 5 ispiggere som gjorde en flott innsats på Frogner stadion denne kvelden!  Piggere med skjegg, ble pyntet med flotte iskrystaller etter strålende innsats. Det var ikke like godt klargjort for tilgjengelighet med rullestol i dag. Det var umulig å komme fram!  Hvorfor skal det være sånn? Takket være en samtale med noen av de ansatte, ble det litt enklere å komme ut etter trening!  Håper det blir enda flere piggere neste mandag!

8. januar 2024 
Hvorfor sitte inne og fryse, når du kan fryse på Frogner stadion?  3 ispiggere hadde en cool kveld på en litt dårlig is i kveld.
Veldig hyggelig å se Nina på plass igjen!


18. desember 2023
Det er mulig at noen av ispiggerne ønsker seg vanntett, men pustende treningstøy til jul.
Regnvær  er ikke det vi ønsker oss på en kveld vi skal drive med ispigging i desember. Til tross for regnvær, var det 3 barske piggere som gjorde en flott innsats på Frogner stadion i kveld!


11. desember 2023
Takk for en flott kveld på Frogner stadion med fantastiske resultater for 4 flotte ispiggere!
Nå er det bare én piggekveld igjen før jul! Håper på godt oppmøte neste mandag!


4. desember 2023
Hei, alle ispiggere!
I kveld var det guttas kveld på Frogner stadion! 2 piggere, Ole Marius og Henrik fikk prøvd seg på isen i kjølige omgivelser.  Vi får håpe det ikke blir like kaldt neste mandag!

27. november 2023
Det var 5 ispiggere på Frogner stadion i kveld, og de hadde ikke tid til å beundre den flotte fullmånen som lyste opp på den mørke himmelen. Nei, da! Det skulle pigges! 203 runder til sammen! Gratulerer til hver enkelt med det strålende resultatet!

20. november 2023
I kveld ble det pigget 178 runder på Frogner stadion! Det var 5 ispiggere som leverte denne bragden, men jeg vet at det er fler som gjerne skulle ha vært til stede der i kveld.  Håper ting ordner seg til neste mandag for de fleste!

Vi er med på timeplanen!

13. november 2023
I kveld var det sesongåpning på Frogner stadion!
2 (!) ivrige ispiggere startet sesongen med veldig bra resultat!
Det står respekt av Stines og Henriks innsats!  Håper morgendagen blir bra!27. februar 2023
Sesongavslutning under fine forhold selv om isen bar enkelte steder preg av at våren er i anmarsj.
9 ispiggere avsluttet denne sesongen med en noe avkortet økt. Utdeling av isbjørner, boller og kakao samt en flott blomsterbukett til rundetelleren.I kveld hadde vi et hyggelig besøk av Magnhild fra Norges skøyteforbund.  Hun kom i ens ærend fra Trondheim for å se på opplegget vårt. Hun likte det hun så!


20. februar
I kveld sa Kjesti det hun virkelig mente: Dette var skikkelig gøy!
Med andre ord: Nypreppa is, oppholdsvær, vindstille, og behagelig temperatur.
7 piggere hadde altså en knallfin kveld på Frogner stadion.  
Fine forhold som inspirerte til ekstra innsats, gjorde at flere fikk notert sesongens beste resultat!
Nest siste kveld for denne sesongen!

13. februar
En flott kveld på Frogner stadion i dag! 5 ispiggere gjorde en flott innsats - ikke minst Nina hadde et resultat hun kan være stolt av!  Skøyteløperne avviklet årets ASK-mil i kveld, men ikke til hinder for oss.  Det er flott at vi samarbeider så godt i skøytekretsen!

6. februar
Det er ikke lett å ha blank og fin is når tåke legger seg på isen.  Det var det som skjedde i kveld. Til tross for vanskelige forhold, var det 6 piggere som gjorde en flott innsats!

30. januar
Fin skøyteis, fint vær, 7 flotte piggere! Hva mer kan man ønske den siste mandagen i januar?
Ispiggerne sender dessuten en gratulasjon til OHIL’s leder Hedi Anne.  
Som det sto i Aftenposten i går, så fylte Hedi Anne 60 år i går.
Gratulerer med dagen!


23. januar
Hei, alle ispiggere!
En fantastisk kveld på Frogner stadion!
8 piggere, deriblant Ane på besøk fra Sem i Tønsberg, pigget til sammen 299 runder!
Hvor mange blir vi neste mandag?

16. januar
Hei, alle ispigger! Fantastisk fremmøte i kveld!  Ikke siden 9. november i 2017 har det vært så mange ispiggere tilstede! Bildene viser kveldens aktivitet!
10 ispiggere pigget til sammen 290 runder!


 

 

9. januar 2023
Hei, alle ispiggere!
I kveld var det veldig kjekt å ha vannfast papir til rundetellinga!
3 utrolig spreke piggere trosset værmelding og pigget runde etter runde i plaskende regnvær! Jeg er imponert!

2. januar 2023
En flott kveld på Frogner stadion med 7 ispiggere som valgte å starte det nye året med en kraftinnsats utenom det vanlige!
Det var veldig kjekt å ha med Jane som assisterende rundeteller i kveld!

19. desember 2022
4 ispigger har i kveld pigget julen inn!  Kanskje ikke de aller beste forholdene på isen og i lufta, men det gikk!
Rundeteller’n ønsker dere alle en riktig god jul!

Allerede 2. januar 2023 er vi igang igjen! Håper du kommer!


12.desember 2022
I kveld var det 3 ispiggere som trosset kulden og var med på en fin kveld på Frogner stadion.
Bugra satte ny pers med 34 runder! Gratulerer!

5.desember 2022

ENDELIG! Nå er vi igang med den fine aktiviteten!
7 ispiggere møtte opp til innsats i kveld på Frogner stadion. Egentlig skulle banen stenges kl 19:45, men takket være en veldig imøtekommende person i kiosken, fikk vi være der til kl 20:30.
Klarvær og måneskinn var med på å lage ekstra god stemning.


21. februar 2022

Og dermed var sesongen 21/22 avsluttet! 6 ispiggere pigget så lenge de orket før lysten på boller og kakao tok overhånd. I siste sving i siste runde på den siste kvelden var det 2 piggere som veltet.  Heldigvis gikk det bra med dem begge! Selv må jeg takke for denne sesongen og for den klare meldingen om at nå går det mot vår: En stor  bukett med flotte tulipaner! Tusen takk!
Er det noen av dere som har noen ideer om hvordan vi kan videreutvikle piggingen? Hva om vi starter opp Parapigging? Pigging hele året på isbaner, frosne innsjøer, snø og rullestolpigging? Jeg bare spør! Kom gjerne med innspill!14. februar 2022

Det var 8 ispiggere i dag som ikke lot seg skremme av værmeldinga! Regn og sludd skapte kanskje ikke de beste isforholdene, men det ble likevel mange runder!
Neste mandag er siste ispiggedagen for denne sesongen. Tradisjonen tro blir det servering av boller, kakao og isbjørner etter pigginga!


7. februar 2022

Hva skjer’a???
5 av 6 ispiggere hadde årsbeste resultat i kveld!  Trening/øvelse gjør mester, ikke bare det: Ole Johnny hadde tidenes nest høyeste resultat med 48 runder!  Jeg har sjekket alle resultatene siden 2003, og fant at Rolf Einar Pedersen pigget 51 runder 3. februar i 2005. Riktignok er vi 15 minutter lenger på isen nå enn tidligere, men allikevel: Gratulerer Ole Johnny!


31. januar 2022

I kveld var det mange tilskuere som fulgte de 4 ispiggerne. God vinterstemning, litt kjølig, vindstille og fin is.
Ny pers for Ole Marius: 43 runder! Gratulerer!


Bra med publikum i kveld!
 24. januar 2022
Nok en fin kveld på Frogner stadion! 7 ispiggere gjorde en flott innsats mens andre ispiggere sikkert gjerne skulle ha vært der,
hadde det bare ikke vært for
….
Vi håper å se dere neste mandag!


17. januar 2022
Fullmåne over Frogner stadion i kveld! Ikke like fullt på isen, men 7 piggere gjorde en flott innsats! Veldig hyggelig å se Wiggo tilbake på isen igjen! Dessuten var det flere årsbeste noteringer.
Håper enda fler kommer neste mandag - vi prøver å holde oss til smittevern-anbefalinger og regler!  Ta gjerne en test før du kommer.


10. januar 2022
Fin kveld på Frogner stadion! Veldig hyggelig å se Ole Johnny på banen igjen! Flere personlige rekorder ble notert!
Det var 4 piggere på banen - håper på flere neste mandag!


3.januar 2022
I kveld var det 9 ispiggere som møtte opp på Frogner stadion! Veldig hyggelig at også Isak Gustav Rosseland kom og pigget! Det er mange år siden sist han var med på dette, så vi får håpe at han kommer tilbake! Velkommen er han!

6. desember 2021
I kveld var det Disney-stemning på Frogner Stadion! Stille, lett snøvær,  vindstille, men kanskje litt kaldt…7 ispiggere hadde en fin kveld og det var veldig hyggelig å møte Tonje igjen etter så mange år.(Kaffe og vaffel i kveld også…)

29. november 2021
Det var 4 ispiggere som kom til Frogner stadion i kveld! (Det er plass til fler!)Isen var mye bedre i kveld og været var kaldt og fint. Kafeen var åpen for ledsagere så de slapp å stå ute i vinterkulda.
Rundetelleren fikk servert kaffe og nystekt vaffel. Snakk om service!


22. november 2021

Nå er vi igang!
5 ivrige ispiggere fant veien til Frogner stadion i kveld og det var veldig hyggelig å treffes igjen.  Litt spenning i starten da skøyteløperne ikke var helt oppdatert på timefordelingen på banen - men det løste seg!
Jeg gleder meg allerede til neste mandag!

 

22. februar 2021
Hei, alle venner av ispigging!
Endelig er vi igang på Frogner stadion igjen - i alle fall så er Wiggo igang!
Det ble 19 runder på han i kveld!
Det er god plass på isen, så det er bare å komme neste mandag!   
  2. mars 2020
Nok en sesong med ispigging er unnagjort!  6 piggere var med på å sette en verdig og fin avslutning på en flott sesong på Frogner Stadion.
Det hele ble rundet av med en gjennomgang av resultatene oppnådd gjennom vinteren og utdeling av isbjørnene - til stor glede for alle som var tilstede.
God stemning ble det da Bjørg Hagelund serverte rykende ferske hjemmebakte boller!

Takk for en fin sesong!


24. februar 2020
6 ispiggere hadde kanskje sesongen beste kveld på Frogner Stadion i kveld - rent værmessig. Fin oppfølging fra Marichen som fikk seg 4 runder sammen med Daniel. Flott at hun følger opp på en så fin måte!
Nå er kun én piggekveld igjen denne sesongen.  Neste mandag er det derfor avslutning med bollespising og utdeling av isbjørner! Velkommen!

17. februar 2020
Ispigginen ble avlyst på grunn av problemer med isen på Frogner Stadion.

10. februar 2020
Tenk at været kan endre seg så radikalt fra den ene dagen til den andre! Det ble en kjempefin kveld på Frogner Stadion for 5 piggere i kveld med masser av hyggelige kommentarer fra imponerte tilskuere. Flott innsats av alle piggerne.

3. februar 2020
I kveld var det 7 ispiggere som fikk oppleve en fin vinterkveld på Frogner Stadion! Det begynte å snø!
God hjelp fra ASK med rundetelling og oppmuntring rundt banen.  Stor takk til ekteparet Hagelund!

27. januar 2020
5 ispiggere så ikke på været tidligere på denne mandagen da de bestemte seg for å komme på pigginga.  En regnfull formiddag og ettermiddag gikk over til en veldig flott og vindstille kveld på Frogner Stadion.  Knallfine forhold, samt kjempeivrige piggere gav resultater som man kan være stolt av! Ny personlig rekord for Henrik: 42 runder!

20. januar 2020
Årsbeste når det gjelder antall ispiggere! I kveld var det 7 ivrige ispiggere på Frogner Stadion som gjorde alt for at Henning fra ASK skøyteklubb skulle få mye å gjøre som rundeteller. Dette fikset han veldig bra!

13. januar 2020
5 ispiggere hadde en fin kveld på Frogner Stadion i kveld.  Været var veldig fint helt til det var 5 minutter igjen.  Da kom januar-regnet 2020!  
Det var nok ikke bare Nina som så fram til en dusj og litt kveldsmat.  Alle ispiggerne gjorde en kjempinnsats denne kvelden også!
Dessuten kan jeg melde at julepresangen fra Jane fungerte meget bra. Oppladbare varmesåler kan anbefales
!

6. januar 2020
5 ispiggere fikk i kveld årsbeste etter innsatsen på Frogner Stadion.  Kanskje ikke så vanskelig siden det var årets første ispigging…
Det var veldig hyggelig å ha Jan Bjørsvik til stede igjen for inspirasjon og veiledning! Det er vanskelig å kombinere turnusjobb med trening på mandager.


16. desember 2019
En flott kveld på Frogner Stadion i kveld! 5 ispiggere fikk en fin avslutning før jul. Vindstille, passe temperatur, Ingen nisse, men god stemning!
God jul til alle venner av ispigging!


9. desember 2019
I kveld måtte rundetelleren stille med vikar fordi rundetelleren skulle på en julekonsert! Kjekt å ha Petter som stiller opp når det er behov!
4 ispiggere fikk en fin vinterkveld på Frogner Stadion.
Neste mandag, 16. desember er siste offisielle ispiggedag før jul.  Jeg regner med at banen er åpen lille julaften, men da er det ingen der til å telle runder. Sjekk denne linken for åpningstider i jul/romjul!: https://www.frognerstadion.no/apningstider.

2. desember 2019
En fantastisk flott kveld på Frogner Stadion i kveld! Vindstille, litt kaldt og blank, hard is! For noen, kanskje litt glatt i svingene... Parkering rett utenfor inngangen, eget nøkkelkort med kode til lagringsplassen for kjelkene, og:
Servering av vafler og pølser med lompe etter gjennomført trening, spandert av de hyggelige ansatte i kafeteriaen! Kan det bli bedre?
Så til resultatene: 6 piggere kjempet seg fram til meget gode tall: Sesongbeste for Kjersti og Ole Marius med 4 runder!

25. november 2019
Det ble ingen Black Monday på Frogner Stadion i kveld! Julie satte sesongbeste (til nå) med 40 runder!!!
Jørgen med assistent på besøk fra Kristiansand fikk prøvd seg og klarte tilsammen 6 runder.


18. november 2019
4 ispiggere lot seg ikke skremme av værmeldingen fra YR.  Det var varslet veldig dårlig vær,  men det ble en stille og fin kveld med oppholdsvær!
Isen var litt treg, men det var god plass på isen!
Ispiggerens 1. bud: Ikke la deg skremme av værmeldinga for mandagskvelden
!


11. november 2019
6 ispiggere opplevde en fantastisk fin kveld på Frogner Stadion i kveld! Flott innsats på mange nivåer: Flott at Daniel slo fjorårets rekord med 20 %! Kjelken til Henrik fungerte kjempefint og inspirerte til en innsats og piggeglede som lyste opp hele kvelden!

4. november 2019
Sesongåpning i kveld på Frogner stadion! 5 forventningsfulle piggere ble godt mottatt og ønsket velkommen av spente ansatte andre interesserte som var tilstede.


28. februar 2019

Tenk at nå er enda en piggesesong gjennomført! Dette var siste kveld med ispigging denne vinteren. 
9 ivrige ispiggere og en ivrig bollekontrollør møtte opp til avslutningen. Flott is og nesten vindstille gjorde sitt til at det ble en fin kveld.
Det hele ble avsluttet med utdeling av 3 spesielle hettegensere med isbjørnmotiv (se genserne her: https://www.plainbear.co.uk/hoodies). De ble bestilt i London for en tid tilbake og levert på døra hos oss i dag! God planlegging?  Ole Johnny var en glad vinner av en genser!Også isbjørner ble delt ut samtidig som alle fikk hjemmebakte boller og varm kakao
.

Jan og Steinar takker for en fin sesong!

Kanskje det viktigste som ble sagt i kveld var: Til neste sesongstart må alle prøve å rekruttere mins én ny utøver hver til ispigginga! Ikke nøl - start rekrutteringen nå når du husker hvor fint det det er å drive med ispigging på ValleHovin!

21. februar 2019
Det var 2 spreke ispiggere som ikke hadde tatt seg vinterferie denne kvelden.  Med fine værforhold og nypreppet is ble det en flott kveld for Kjersti og Bugra. Ikke siden 7. november 2002 har det vært kun 2 piggere på banen!

Neste torsdag er det siste kveld med pigging denne sesongen. Går alt som planlagt, blir det da hjemmebakte boller, kakao og utdeling av isbjørner til dem som har klart de ulike kravene.


14. februar 2019
Tenk at været kan skifte så mye fra uke til uke! Det ble en fantastisk flott kveld på Valle Hovin i dag.  Banemannskapet hadde lagd en fin is og sørget for at 6 piggere kunne starte presis klokken 19.  Dette gjorde at Kjersti satte ny personlig rekord på 38 runder. Jan Bjørsvik fungerte som en meget aktiv inspirator og gjorde at alle strakk seg enda lengre enn hva de kanskje ville ha gjort uten han.

7. februar 2019
Ispigging er nå blitt en ekstremsport! Snøvær og sterk vind i alle retninger gjorde denne kvelden til noe som vil bli husket av de 8 tøffe ispiggerne som kjempet seg rundt på Valle Hovin i kveld. De vanskelige forholdene gjorde at vi bestemte at vi dobler antall runder som ble pigget. Vel fortjent!

31. januar 2019
Betegnelsen “Frøkensport” fikk i kveld en helt annen betydning enn hva man vanligvis bruker denne beskrivelsen til.  For å sitere banemannskapene på Valle Hovin:  Dere er de tøffeste av de tøffe!  Det var altså 3 ivrige “frøkner" som møtte opp i kveld.  Tett snøvær, kraftig vind kombinert med mange kuldegrader bidro kanskje til at gruppen som ønsker tak over Valle Hovin fikk flere tilhengere!

24. januar 2019
7 ivrige ispiggere møtte på Valle Hovin i kveld.  Veldig hyggelig at Nina og Ole Marius var på plass igjen!
Også denne kvelden var Jan på banen med motivasjon og og gode råd.


17. januar 2019
Dette var dagen for rekorder (til nå)!
Sesongens kaldeste torsdag: -10°
Sesongens laveste deltagerantall: 3 ispiggere
Sesongens høyeste antall  runder: 41  Det var Ole Johnny som med god motiveringshjelp av Jan klarte dette.

10. januar 2019
Det ble en flott kveld på Valle Hovin i kveld.  Nypreppet is og vindstille med en behagelig temperatur.  6 piggere fikk derfor en fin vinterkveld og gode resultater!

3. januar 2019

Fantastiske fine forhold møtte de 6 ivrige ispiggerne på Valle i kveld.  Nypreppet is, vindstille og behagelig temperatur.  Kan det bli bedre?  Det måtte være hvis det kom noen flere piggere…

Noen satser mye for å delta: Ane kjørte 1,5 time hver vei for å være med! Mange gode resultater ble oppnådd!


20. desember 2018
3 ispiggere hadde satt av tid i julestria til årets siste ispigging. Litt kald vind og is som ble litt knudrete på grunn av værforholdene gjorde nok at ønsket om tak over Valle Hovin ble forsterket i kveld.

Jan og Steinar ønsker med dette alle venner av ispigging en riktig god jul og et godt nytt år!

Neste piggekveld er torsdag 3. januar!

13. desember 2018
Det ble en ganske kjølig kveld, men fine forhold og god is.  5 piggere møtte opp og gjorde en flott innsats.  Nå er det 1 torsdagskveld med pigging igjen før jul.  I romjula er det ikke pigging.  Håper du kommer neste torsdag!

6. desember 2018
Dette var dagen for tøffe ispiggere! 6 flotte piggere trosset motvind og snøvær - alle godt hjulpet og motivert av Jan Bjørsvik!  Sigrun måtte nesten jages av banen ved slutten av økta.  Hvor ivrig kan man bli?  Takk for en fin kveld!

29.november
Endelig er Valle Hovin åpen for ispigging igjen.  Været var ikke mye å skryte av i dag, men vi kan skryte av 5 ispiggere som trosset regnværet og kom til Valle Hovin.  
Bugra satte personlig rekord med 34 runder!

15. november 2018
Banen stengt på grunn av oppgradering av kjølesystemet. 

8. november 2018
Hvem skulle tro at det kunne bli en så flott kveld på Valle Hovin i kveld? Regnet trommet på bilrutene på veien til Valle, men da vi skulle starte, ble det opphold og helt vindstille! Flott, nypreparert is gjorde at 8 entusiastiske piggere fikk en fantastisk opplevelse.  Jeg vil spesielt trekke fram Daniel som deltok for første gang på mange år! Veldig bra gjennomført, Daniel!

1. november 2018
Hei, alle venner av ispigging!
Nå er sesongen igang! 7 forventningsfulle ispiggere møtte på Valle Hovin i dag. 
Banemannskapet hadde gjort sitt beste for at isen skulle være klar til den nye sesongen - bra jobba!

22. februar 2018

Vindstille, måneskinn og strålende is.  Litt kaldt kanskje, men fine forhold for å tangere eller sette nye årsbeste.
5 ispiggere benyttet vinterferietorsdagen på Valle Hovin.
Nå er det kun 1 piggekveld igjen denne sesongen: Torsdag 1.3. er siste gang denne vinteren.


15. februar 2018

8 ispiggere fikk kjenne at værmeldingen fra YR stemte denne kvelden også: Snø!På oversikten over resultatene er det nå lagt inn noen nye linjer som viser totalt antall runder uke for uke sammenliknet med tilsvarende uke for flere år tilbake.
Vi ligger nå foran fjorårets sesong, men bak tidligere sesonger. Var alt bedre før?

8. februar 2018
Et fantastisk flott snøvær møtte 5 ispiggere på Valle Hovin i kveld.  Kanskje ikke helt ideelt for ispigging, men flott å se på!

4. februar 2018
Rekruttering til ispigging!

Ane: Modell for engler
Eidsvollengel
Venter på utprøving

I dag har Ane og Ole Johnny gjort en kjempeinnsats for  rekruttere flere til den fine vintersporten: Ispigging!Det møtte opp på Myhrer stadion i Eidsvoll og ventet ca 2 timer i flott og meget kaldt vintervær på at CP-foreningen skulle komme.

Det var noen av deltagerne på en samling i Hurdal som skulle prøve seg på ispigging.
Det var 2 som kom, men de var veldig fornøyd med forsøket.  Det spørs om de blir å finne på Valle Hovin i tiden fremover…
Flott innsats!


1. februar 2018
Denne kvelden var det 8 ispiggere som fikk oppleve forskjellen mellom motvind og medvind! Naturkreftene gir og tar.
Vi fikk kontakt med en hyggelig skøyte-entusiast som kan tilby sliping av skøytejern. Dette hørtes veldig spennende ut.
Vi kommer tilbake når vi vet flere detaljer.


25. januar 2018
Dette var kvelden for nye rekorder eller tangering av tidligere rekorder!
Vindstille kveld for 6 piggere.

18. januar 2018

En fantastisk vinterkveld på Valle Hovin! 11 ispiggere oppdaget at banemannskapet hadde brøytet parkeringsplasser, preparert isen og lagt alt til rette for oss! Oslo kommune v/bymiljøetaten v/banemannskapet gjør en flott jobb for at ispiggingen kan fungere!

I dag ble det lansert et nytt ord: 40 runderskrisen! Den oppstår når 39 runder er nådd og rundeteller'n avslutter piggingen…

11. januar 2018

Ispigging er kanskje den beste måten å trene styrketrening på om vinteren. I dag var det 5 ispiggere som fikk føle at trening kan være tøft utendørs om vinteren.

4. januar 2018

8 ispiggere fikk en frisk start på 2018. Isen var god og temperaturen grei, men vinden bidro til at vi merket at vi var utendørs…Vi savnet Jan og sender ham gode tanker og ønsker om god bedring. Håper beinbruddet leger seg superraskt!

21. desember 2017

En vinterkveld med frost i skjegget, klarvær og tett tåke - alt i skjønn forening!
6 piggere brukte førjulskvelden til noe fornuftig: Ispigging på Valle Hovin.
Takk til Petter som kunne stille som rundetellervikar og til Jan som fant ut hvem det var som dukket opp i tåka!
Valle Hovin er åpen i romjula, men det er ikke organisert rundetelling. Neste organiserte ispiggekveld blir derfor 4. januar 2018.

14. desember 2017

Fantastiske forhold på Valle Hovin i kveld! Speilblank is og vindstille med behagelig vintertemperatur - kunne ikke ha vært bedre!
Synd at det var kun 4 ispiggere som fik oppleve denne fine kvelden.

7.  desember 2017

6 ispiggere trosset både motvind og medvind på Valle Hovin denne kvelden. Litt trå is og utfordrende vind gjorde at piggerne fikk en utfordrende treningskveld.

Nå er det mulig å digitalisere ispiggingen! Det ligger en kabel under isen ved målområdet.  Ved hjelp av en brikke kan du få registrert antall runder, hastighet osv.  Det hele kan leses av på en app og legges på nett.  Resultatet kan også kopieres til et Excel-ark.
Brikken kan kjøpes på skoytebutikken.no og koster fra kr 495,-
 https://skoytebutikken.no/index.php/my-laps-brikke.html

Her kan du se hvordan og hva som registreres av brikken:
https://sporthive.com/Practice/Details/2489.

Kanskje dette kan være julegaven til deg selv denne jula?

30. november 2017

En fin kveld på Valle Hovin for 7 ispiggere med gode resultater! Tenk at vi fikk 5 piggekvelder bare i november!
Jeg fikk i kveld informasjon om at det er lagt ned en kabel under isen ved målområdet.  Ved bruk av en brikke festet til kjelken, vil antall runder kunne leses av automatisk.  Dette er noe vi må sjekke ut!

23. november 2017

Ispigging er i vinden! Ikke alle av de 5 ispiggerne som i kveld var på Valle Hovin satte like stor pris på værforholdene, men det ble gode resultater tross vinden.

16. november 2017

7 ispiggere trosset vær og vind i dag!
Det finnes dårlig vær, men ikke dårlige ispiggere!

9. november 2017

I kveld var det 12 ispiggere som fant den nye veien til Valle Hovin!
Fin is og gode forhold resulterte i gode resultater.

2. november 2017

Nå er endelig sommeren over og ispiggingen er igang!
8 ispiggere hadde en veldig bra kveld på Valle Hovin. Takket være banemannskapets velvillige innstilling fikk vi parkere like ved banen.  De hadde tatt vare på utsyret vårt og hadde planer for videre opplegg for oss.  Dette ser veldig lovende ut for oss!


Treningstid: Mandager kl 19:15-20:30

Resultater fra tidligere år:

2021-2022

2023-2024

Aktuelt:

Lurer du på om du skal pigge når kulda setter inn?

Tilbudet er åpent, men det er opp til deg om du vil pigge i kulda.


Noen klubber har en grense på -10° for barn under 11 år og -15° for barn under 17 år.


Regler for barneidrett:

Les mer her: Idrettens barnerettigheter og bestemmelser

Fra ergoterpeut Hild Bjørsvik:
Nyttig informasjon om hva du bør tenke på ved valg av ispiggekjelke her!