Gratulerer med 60-årsdagen OHILOslo handicapidrettslag ble stiftet 30. september 1960 og har 60 års jubileum i år  2020.

Laget har gjennom disse årene hatt mange engasjerte tillitsvalgte og utøvere.

Under fanen historie ligger vår historie fram til vi feiret 45 års jubileet 14.10.2005, historien er skrevet av avdøde Tore Andersen, som var mangeårig aktiv utøver og en meget engasjert leder av idrettslaget, samt at han i mange år ledet arbeidet med Juniorlekene som laget arrangerte for 30. gang i 2015 på Norges Idrettshøgskole.

Da 10 års jubileet ble arrangert i 1996 hadde vi besøk av 10 ledere og utøvere fra de Palestinske selvstyreområdene. 20 års jubileet ble feiret med båttur, rappellering ned Rådhusveggen utført av to av våre unge utøvere, samt mottakelse i Oslo Rådhus med ordfører tilstede. Da vi feiret 25 års jubileet for Juniorlekene i 2010 var det 102 deltakere fra 20 idrettslag – 17 lag fra Norge, 2 fra Sverige og 1 fra Danmark. 

4. juni 2010 markerte vi 25 års jubileet for Juniorlekene og lagets 50 års jubileum med et flott jubileumsarrangement i foajeen til Den norske Opera og ballett, hvor blant annet Prinsesse Märtha Louise var til stede og kastet glans over jubileet.

Dessverre har deltakerantallet gått nedover og da Juniorlekene hadde 30 års jubileum i 2015, var deltakerantallet sunket til 55 – 15 lag fra Norge og 1 fra Sverige.

Gjennom årene har det vært konkurranser i boccia, friidrett ute og innendørs løp, rullestolkjøring Petra(sykkel) løp, bordtennis, svømming, 5-kamp og El-bandy turnering.

Lørdag kveld var det alltid fest med pizza og innleid DJ som sørget for at dansegulvet raskt ble fullt av glade utøvere og danseglade hjelpere.

Vi inviterte til Juniorleker også i 2016, da var det dessverre bare 26 påmeldte og det var med tungt hjerte vi avlyste arrangementet.

I mange år har laget hatt tilbud for barn og unge om vinterferie på Vaset i Valdres hundekjøring og vinteridretter sto på programmet, helgesamlinger i Hurdal og Trysil for sitski utøvere, weekendturer til Haraldvangen og Eidene senter på Tjøme, her har det være fokus på uteaktiviteter og mye sosialt samvær.

Vi har gjennom mange år også deltatt på Gøteborg Open, et stevne som har hatt de samme tilbudene som Juniorlekene.

Opp i gjennom årene har vi har hatt Paralympics utøvere både sommer og vinter, i følgende grener: boccia, ispigging, pulk-utfor, bordtennis, volleyball, friidrett, bueskyting og svømming. Utøvere fra barnegruppa i OHIL satt i hundespann, og var med på å bringe Paralympics-ilden gjennom Oslo, på ildens vei til Lillehammer i 1994.