HAR VÅR FORBUNDSLEDELSE BAKKEKONTAKT?

Postet av Jan Einar Sandberg den 16. Nov 2014

Store utgiftsøkninger denne sesongen!Eiker BTKs politikk er, og har alltid vært, å bruke våre ressurser på aktivitet for våre aktive spillere, spesielt våre yngste konkurransespillere!

Nå må vi plutselig bruke titusener av kroner på dommerutgifter fordi vi ikke lenger kan bruke våre egne forbundsdommere på våre hjemmekamper.

2. laget vårt måtte reise til Bodø for å spille 3 kamper mot østlandslag der vi hadde kort og nesten gratis reiseavstand!!!

Utgiftene for oss pga dette blir sannsynligvis minst 30.000,- denne sesongen. I tillegg forventer NBTF at vi skal betale 20.000,- på et omstridt "lån" som vi ikke har råd til!

Hva ønsker vår forbundsledelse vi skal bruke våre ressurser på?


Undertegnede skriver dette ikke først og fremst som leder for Eiker BTK, men som idealist og frivillig dugnadsarbeider!

Jeg oppfordrer oppegående personer i BT-miljøet vårt til å komme med sin mening om dette.

Helst på vårt forum selvsagt, men vi er vel nesten alle på facebook?


1 Kommentar

Kommentarer

  • Atle Irgens

    Heilt enig med deg Jan, utgiftene i serien må ned. Pr. i dag er det vel ikkje behov for domarutgifter i serien, kan ta inn nøytrale domararar i sluttspelet. Trur tida er inne for å tona ned serien litt. Forslag: Me har eliteserie, kuttar ut 1 div. Arrangerer 5 avdelingar i 2 divisjon, ein i kvar region. Vinnar av dei 5 avdelingane møtes til ei kvallikhelg, der dei to beste rykker opp til eliteserien. Dei vinnarane i 2 div som ikkje ønskjer å spela kvallik, forblir i 2 div. I dag er det 7 lag i eliteserien, det er plass til 8 lag, med andre ord ville antagelig alle vinnarane i 2 div har trukke seg frå kvalliken. Det blir sjølvsagt enklare i nokre regionar å nå kvalliken til eliteserien, men interessen for å spela eliteserie er ikkje stor nok. Dette vil redusera utgifter for 1. og 2. div laga betraktelig

    16 november 2014

Logg inn for å skrive en kommentar.