OPPSUMMERING ETTER FØRSTE ELITESERIEHELG

Postet av Jan Einar Sandberg den 6. Sep 2015

Vi må si oss (nesten) fornøyd!Etter 2 seire, 6 -0 over Fokus og 6 -1 over Jevnaker, og et vel forventet tap for gode Volda & Ørsta, er vi i rute med tanke på å klare en sluttspillplass i sesongens eliteserie.


Alle gutta våre gjorde jobben sin denne helgen, og her kommer undertegnedes vurdering:


Bing:
Spillte solid og bra i alle sine kamper. Han presset europaklassespiller Brodd til døra i 5 sett, men i avgjørende sett måtte han finne seg i at det er vanskelig å slå en profesjonell heltidsspiller når man selv er i full jobb og trener på fritida.


Eskild:

Vant alle singlekamper han skulle (Brodd ble for sterk) etter bra spill.
I dobbel blir det for mye "singlespill" i stedet for "samspill" med makker.


Mats:
Spillte dobbel begge dager, og hele lagkampen mot Jevnaker søndag, og gjorde en veldig god innsats.
3 - 0 seier over rutinerte Terje Herting står det respekt av.


Roar:
Spillte lørdag, og kun single.
Bra mot Fokus, men periodevis alt for passiv mot gode Ferenc Horvath fra Volda. Med større aggressivitet ville kampen mot ham sannsynligvis gått i Roars favør.


Vegard:
Med sin spillestil må han jobbe hardt for å slå jevngode spillere, og det gjorde han i kampene mot Fokus og Jevnaker. Mot mangeårige landslagsspiller Eric Berner, Volda, holdt det akkurat ikke, og det endte med tap 11-9 i avgjørende sett.
I dobbel med Eskild gjaldt det også for ham: ikke nok samspill med makker!


Vi er alt i alt fornøyd med 4 poeng etter denne helgen, og gjennomføringen på hjemmebane fungerte som vanlig bra:
Jan tok seg av det arrangementstekniske, mens Fredrik og Trond hovedsaklig stod for tilrettelegging av spillearenaen, ja, elitegutta våre hjalp til og med til med å tilbakestille hallen til treningsmodus etter kampslutt! KJEMPEBRA!!:-)


Snakket med Egil Tronrud på tribunen lørdag, og vi var enige om at det sannsynligvis bare er blandt svømmere, tennisspillere og kanskje friidrettsutøvere vi har utøvere i individuell idrett på et like høyt eller høyere nivå internasjonalt enn BT-spillere i Norge.
Litt rart at ikke flere av våre egne medlemmer stiller opp både som dugnadsarbeidere og tilskuere når vi arrangerer toppidrettsturneringer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Jan Einar Sandberg